Over ons

crowdfundingMKB Bedrijfskrediet is een informatie website voor startende en bestaande ondernemers in het MKB. Doelstelling is om de MKB ondernemer op een eenvoudige en snelle manier te voorzien van informatie over kredietmogelijkheden en verder te helpen met de financieringsaanvraag.

Achter MKB Bedrijfskrediet zitten financieringsprofessionals met tientallen jaren ervaring en gespecialiseerd in bedrijfsfinanciering en krediet advisering. Ook beschikken onze specialisten over de kennis van overige regelingen, subsidies, crowdfunding, informele investeerders, borgstellingen en fiscale besparingen e.d. Het aanbod is groot. U wilt als startende of bestaande ondernemer, zzp’er, freelancer snel en eenvoudig  weten wat er voor u mogelijk is. Daarin kan MKB Bedrijfskrediet u optimaal over informeren en u verder begeleiden met uw financieringsaanvraag.

 

Atila Akin

Atila Akin

 

Atila Akin is bedrijfskundige (drs.) met als specialisatie bedrijfsfinancieringen . Ruim 21 jaar ervaring in het MKB, waarvan 5 jaar aan bankzijde met de focus op recent gestarte ondernemers en gevestigde ondernemers met een financieringsbehoefte. Hij is zelf ook ondernemer sinds 2006.

06-51171836

Rob Videler

Rob Videler

 

Rob heeft in diverse commerciële functies gewerkt en daarmee veel ervaring opgedaan in verschillende branches. De laatste 7 jaar in loondienstverband is hij werkzaam geweest als accountmanager bedrijven bij de Rabobank. Sinds 2006 heeft hij zijn eigen bedrijf genaamd de Goede zaak. Hierin begeleidt hij ondernemers vanaf het nulpunt naar een eigen bedrijf. Vanaf 2006 tot heden begeleidt hij mensen via het Uwv naar een eigen bedrijf.

06-48014801

Bekijk onze tip: ‘hoe kan een ondernemer zich voorbereiden op een financieringsaanvraag?’


Check nu hoeveel krediet u kunt krijgen!