Lening voor Aankoop Bedrijfspand: Waarom MKB Bedrijfskrediet de Juiste Keuze is

Financiering op maat

Bij MKB Bedrijfskrediet begrijpen we dat het verkrijgen van financiering voor de aankoop van een bedrijfspand essentieel is voor ondernemers. Of u nu een startende ondernemer bent met plannen voor uw eigen bedrijfspand of een gevestigde zakenman.

Snel en eenvoudig gestort

Wij handelen snel, uw zakelijke krediet wordt snel en eenvoudig binnen 3 werkdagen gestort op uw zakelijke rekening.

Advies op maat

Een van onze kredietspecialisten gaat aan de slag om een advies op maat voor u samen te stellen.

Waarom een Hypotheek voor Zakelijk Pand?, Krediet voor bedrijfspand, Vastgoed lening, Hypotheek bedrijfspand zzp, Hypotheek zakelijk pand, Lening aankoop bedrijfspand

Lening aankoop bedrijfspand BIJ MKB Bedrijfskrediet

Of u nu uw zakelijke vastgoedportefeuille wilt uitbreiden, een nieuw zakelijk pand wilt aanschaffen of uw huidige pand wilt herfinancieren, MKB Bedrijfskrediet is uw ideale partner voor een lening voor de aankoop van een bedrijfspand. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw zakelijke vastgoeddoelen te realiseren en neem vandaag nog contact met ons op.

Bij MKB Bedrijfskrediet begrijpen we dat het verkrijgen van financiering voor de aankoop van een bedrijfspand essentieel is voor ondernemers. Of u nu een startende ondernemer bent met plannen voor uw eigen bedrijfspand of een gevestigde zakenman die zijn zakelijke vastgoedportefeuille wil uitbreiden, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Waarom Kiezen voor MKB Bedrijfskrediet voor uw Lening voor Aankoop Bedrijfspand?

Expertise in Zakelijke Vastgoedfinanciering

Onze experts zijn gespecialiseerd in zakelijk vastgoed en begrijpen de specifieke behoeften van ondernemers. Wij bieden deskundig advies en financieringsopties op maat die perfect passen bij uw situatie.

Diverse Leningopties

MKB Bedrijfskrediet biedt een breed scala aan leningopties voor de aankoop van bedrijfspanden, waaronder zakelijke hypotheken, bedrijfsleningen voor vastgoed en meer. Kies de leningoptie die het beste past bij uw financiële mogelijkheden en zakelijke doelen.

Veelgestelde Vragen over Lening aankoop bedrijfspand

Afhankelijk van waar u in wilt investeren, zijn er verschilllende leenproducten. Heeft u een bedrijfskrediet bedrijfslening nodig voor een korte tijd (bijv. 1 jaar) of voor langere tijd (bijv. 5 jaar). Bij het kopen van een bedrijfspand is dit dan max 20 jaar en wordt dit verstrekt door een bedrijfshypotheek.

De adviseurs van MKB Bedrijfskrediet kijken samen naar uw situatie en bepalen wat u nodig heeft, dit moet uiteraard niet meer zijn dan u nodig heeft, maar ook niet te krap om te voorkomen dat u over een tijd weer op zoek moet naar financiele ruimte.

Jazeker, dit is precies onze kracht, wij kijken verder dan de traditionele financieringsmogelijkheden bij banken, zo betrekken wij ook online banken, crowdfunding, microkredieten, bedrijfshypotheken speciaal voor het mkb, financiering voor ondernemers vanuit de uitkering of die in financiele problemen zitten e.d.

De opties bij een negatieve BKR notering worden wel minder, maar het is niet onmogelijk om een bedrijfskrediet af te sluiten, mits u er niet meer heeft dan één achterstandsmelding. Herstelmeldingen zijn sowieso geen belemmering.

Als u meer dan een jaar bestaat, dan zijn de jaarcijfers het uitgangspunt, uw geld zit waarschijnlijk in uw onderneming en daar wordt rekening mee gehouden. Wilt u starten zonder eigen geld, dan kan dat op zich wel, maar dat hangt af van uw bedrijfsplan en investeringsdoel. We zullen elke aanvraag individueel beoordelen om te bepalen of het totale risico aanvaardbaar is zonder eigen kapitaal. Over het algemeen vergroot eigen kapitaal de kans op financiering.

Jazeker, hiervoor zijn speciale regelingen bij uitkeringsinstanties, waar u ook vaak een ondernemingsplan voor nodig heeft. Het opstellen van een ondernemingsplan is arbeidsintensief maar tegen betaling kunnen wij u hierbij wel helpen.

MKB bedrijfskrediet is een merknaam van Rob Videler en Atila Akin. De website van MKB Bedrijfskrediet bestaat inmiddels 10 bestaat toch langer jaar maar Rob en Atila hebben beiden minimaal 25 jaar ervaring in de branche. Ook staan ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mail ons op info@mkbbedrijfskrediet.nl of bel direct naar
071 57 22 670.

We staan klaar om je te helpen met al je vragen.