Vastgoed Lening Opties: Waarom MKB Bedrijfskrediet de Beste Keuze is

Financiering op maat

Op zoek naar een solide financiële basis voor uw zakelijk vastgoedproject? Ontdek de voordelen van een Vastgoed Lening bij MKB Bedrijfskrediet.

Snel en eenvoudig gestort

Wij handelen snel, uw zakelijke krediet wordt snel en eenvoudig binnen 3 werkdagen gestort op uw zakelijke rekening.

Advies op maat

Een van onze kredietspecialisten gaat aan de slag om een advies op maat voor u samen te stellen.

Waarom een Hypotheek voor Zakelijk Pand?, Krediet voor bedrijfspand, Vastgoed lening, Hypotheek bedrijfspand zzp, Hypotheek zakelijk pand, Lening aankoop bedrijfspand

Vastgoed lening BIJ MKB Bedrijfskrediet

Of u nu uw vastgoedportefeuille wilt diversifiëren, een nieuw bedrijfspand wilt aanschaffen of uw huidige vastgoed wilt renoveren, MKB Bedrijfskrediet is de ideale partner voor uw vastgoed lening. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw vastgoedprojecten te realiseren en neem vandaag nog contact met ons op.

Bij MKB Bedrijfskrediet begrijpen we dat vastgoedleningen van cruciaal belang kunnen zijn voor ondernemers. Of u nu een startende ondernemer bent die een bedrijfspand wil aanschaffen of een gevestigde zakenman die zijn vastgoedportefeuille wil uitbreiden, wij zijn hier om u te ondersteunen.

Waarom MKB Bedrijfskrediet Kiezen voor Uw Vastgoed Lening?

Expertise in Zakelijk Vastgoed

Onze deskundige teams zijn gespecialiseerd in zakelijk vastgoed en begrijpen de unieke behoeften van ondernemers. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke situatie.


Diverse Vastgoed Lening Opties

Bij MKB Bedrijfskrediet bieden we diverse vastgoed lening opties, waaronder zakelijke hypotheken en bedrijfsleningen voor vastgoed. U kunt kiezen uit een reeks financieringsmogelijkheden die aansluiten bij uw budget en doelen.

Veelgestelde Vragen over vastgoed lening

Afhankelijk van waar u in wilt investeren, zijn er verschilllende leenproducten. Heeft u een bedrijfskrediet bedrijfslening nodig voor een korte tijd (bijv. 1 jaar) of voor langere tijd (bijv. 5 jaar). Bij het kopen van een bedrijfspand is dit dan max 20 jaar en wordt dit verstrekt door een bedrijfshypotheek.

De adviseurs van MKB Bedrijfskrediet kijken samen naar uw situatie en bepalen wat u nodig heeft, dit moet uiteraard niet meer zijn dan u nodig heeft, maar ook niet te krap om te voorkomen dat u over een tijd weer op zoek moet naar financiele ruimte.

Jazeker! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij door een quick scan te maken van uw situatie en uw cijfers snel bepalen of er mogelijkheden zijn of niet. Dit is geheel gratis. Pas als u verder wilt met het aanvragen van het bedrijfskrediet, bedrijfslening of bedrijfshypotheek, krijgt u van ons een individueel aanbod, welke u eerst dient te bevestigen voordat wij doorgaan.

Jazeker, dit is precies onze kracht, wij kijken verder dan de traditionele financieringsmogelijkheden bij banken, zo betrekken wij ook online banken, crowdfunding, microkredieten, bedrijfshypotheken speciaal voor het mkb, financiering voor ondernemers vanuit de uitkering of die in financiele problemen zitten e.d.

De opties bij een negatieve BKR notering worden wel minder, maar het is niet onmogelijk om een bedrijfskrediet af te sluiten, mits u er niet meer heeft dan één achterstandsmelding. Herstelmeldingen zijn sowieso geen belemmering.

Als u meer dan een jaar bestaat, dan zijn de jaarcijfers het uitgangspunt, uw geld zit waarschijnlijk in uw onderneming en daar wordt rekening mee gehouden. Wilt u starten zonder eigen geld, dan kan dat op zich wel, maar dat hangt af van uw bedrijfsplan en investeringsdoel. We zullen elke aanvraag individueel beoordelen om te bepalen of het totale risico aanvaardbaar is zonder eigen kapitaal. Over het algemeen vergroot eigen kapitaal de kans op financiering.

Jazeker, hiervoor zijn speciale regelingen bij uitkeringsinstanties, waar u ook vaak een ondernemingsplan voor nodig heeft. Het opstellen van een ondernemingsplan is arbeidsintensief maar tegen betaling kunnen wij u hierbij wel helpen.

MKB bedrijfskrediet is een merknaam van Rob Videler en Atila Akin. De website van MKB Bedrijfskrediet bestaat inmiddels 10 bestaat toch langer jaar maar Rob en Atila hebben beiden minimaal 25 jaar ervaring in de branche. Ook staan ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mail ons op info@mkbbedrijfskrediet.nl of bel direct naar
071 57 22 670.

We staan klaar om je te helpen met al je vragen.