Geld lenen voor aankoop bedrijfspand kan dat?

Bedrijfspand Financieren, de sleutel tot zakelijk succes!

Geld lenen bedrijfspand,Bedrijfspand financieren, Hypotheek zakelijk pand, Hypotheek bedrijfsruimte, Hypotheek bedrijfspand zzp, Bedrijfskrediet voor bedrijven
Inhoudsopgave

Mogelijkheden voor Geld Lenen bij de Aankoop van een Bedrijfspand

Bent u van plan een bedrijfspand aan te kopen en zoekt u naar financieringsopties? Bij MKB Bedrijfskrediet begrijpen we dat de aankoop van een bedrijfspand een significante investering is. Daarom bieden we u inzicht in de diverse mogelijkheden om geld te lenen voor de aanschaf van een bedrijfspand. Van traditionele leningen tot alternatieve financieringsmethoden, wij lichten de paden toe die u kunt bewandelen om uw zakelijke doelen te verwezenlijken.

Traditionele Bankleningen:

Een veelgebruikte methode is het aanvragen van een traditionele banklening. Dit type lening biedt stabiele rentetarieven en gestructureerde terugbetalingsplannen. Het is belangrijk om te kijken naar de voorwaarden, looptijden en rentepercentages bij verschillende banken om de meest gunstige optie te vinden.

Alternatieve Financieringsbronnen:

Naast banken zijn er alternatieve financieringsbronnen zoals online kredietverstrekkers, coöperaties en financiële technologiebedrijven. Deze bronnen bieden vaak snellere goedkeuringen en flexibelere voorwaarden. Echter, ze kunnen gepaard gaan met hogere rentetarieven, dus een grondige evaluatie is noodzakelijk.

Crowdfunding:

Een innovatieve benadering is crowdfunding, waarbij je financiële steun verzamelt van een groep mensen via online platforms. Het kan een effectieve manier zijn om kapitaal aan te trekken, maar het succes hangt af van de aantrekkelijkheid van jouw project voor potentiële investeerders.

Vereiste Documentatie bij de Financieringsaanvraag

Nu we de mogelijkheden hebben besproken, is het cruciaal om te begrijpen welke documentatie vaak vereist is bij het aanvragen van financiering voor de aankoop van een bedrijfspand. Zorg ervoor dat u de volgende documenten paraat hebt:

  1. Bedrijfsplan: Een gedetailleerd bedrijfsplan waarin u uw bedrijf, doelen, financiële projecties en de reden voor de aankoop van het bedrijfspand beschrijft.
  2. Financiële Overzichten: Recente financiële overzichten, waaronder balansen, winst- en verliesrekeningen, en kasstroomoverzichten, om de financiële gezondheid van uw onderneming te tonen.
  3. Persoonlijke Financiële Informatie: Persoonlijke financiële informatie van de ondernemers, inclusief kredietgeschiedenis en inkomen.
  4. Koopcontract van het Bedrijfspand: Een kopie van het koopcontract waarin de details van de transactie worden gespecificeerd.
  5. Taxatierapport: Een taxatierapport van het bedrijfspand om de waarde vast te stellen.
  6. Zakelijke Licenties en Vergunningen: Bewijs van de nodige zakelijke licenties en vergunningen om het bedrijfspand te exploiteren.

Door deze documenten nauwkeurig voor te bereiden, vergroot u de kans op een succesvolle financieringsaanvraag voor de aankoop van uw bedrijfspand.

Veelgestelde Vragen over geld lenen voor bedrijfspanden

Afhankelijk van waar u in wilt investeren, zijn er verschilllende leenproducten. Heeft u een bedrijfskrediet bedrijfslening nodig voor een korte tijd (bijv. 1 jaar) of voor langere tijd (bijv. 5 jaar). Bij het kopen van een bedrijfspand is dit dan max 20 jaar en wordt dit verstrekt door een bedrijfshypotheek.

De adviseurs van MKB Bedrijfskrediet kijken samen naar uw situatie en bepalen wat u nodig heeft, dit moet uiteraard niet meer zijn dan u nodig heeft, maar ook niet te krap om te voorkomen dat u over een tijd weer op zoek moet naar financiele ruimte.

Jazeker! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij door een quick scan te maken van uw situatie en uw cijfers snel bepalen of er mogelijkheden zijn of niet. Dit is geheel gratis. Pas als u verder wilt met het aanvragen van het bedrijfskrediet, bedrijfslening of bedrijfshypotheek, krijgt u van ons een individueel aanbod, welke u eerst dient te bevestigen voordat wij doorgaan.

Jazeker, dit is precies onze kracht, wij kijken verder dan de traditionele financieringsmogelijkheden bij banken, zo betrekken wij ook online banken, crowdfunding, microkredieten, bedrijfshypotheken speciaal voor het mkb, financiering voor ondernemers vanuit de uitkering of die in financiele problemen zitten e.d.

De opties bij een negatieve BKR notering worden wel minder, maar het is niet onmogelijk om een bedrijfskrediet af te sluiten, mits u er niet meer heeft dan één achterstandsmelding. Herstelmeldingen zijn sowieso geen belemmering.

Als u meer dan een jaar bestaat, dan zijn de jaarcijfers het uitgangspunt, uw geld zit waarschijnlijk in uw onderneming en daar wordt rekening mee gehouden. Wilt u starten zonder eigen geld, dan kan dat op zich wel, maar dat hangt af van uw bedrijfsplan en investeringsdoel. We zullen elke aanvraag individueel beoordelen om te bepalen of het totale risico aanvaardbaar is zonder eigen kapitaal. Over het algemeen vergroot eigen kapitaal de kans op financiering.

Jazeker, hiervoor zijn speciale regelingen bij uitkeringsinstanties, waar u ook vaak een ondernemingsplan voor nodig heeft. Het opstellen van een ondernemingsplan is arbeidsintensief maar tegen betaling kunnen wij u hierbij wel helpen.

MKB bedrijfskrediet is een merknaam van Rob Videler en Atila Akin. De website van MKB Bedrijfskrediet bestaat inmiddels 10 bestaat toch langer jaar maar Rob en Atila hebben beiden minimaal 25 jaar ervaring in de branche. Ook staan ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mail ons op info@mkbbedrijfskrediet.nl of bel direct naar
071 57 22 670.

We staan klaar om je te helpen met al je vragen.

MKB Bedrijfskrediet verwelkomt jou op onze informatieve website, speciaal ontworpen voor startende en bestaande ondernemers in het MKB. Ons doel is om jou als MKB-ondernemer op een eenvoudige en snelle manier te voorzien van essentiële informatie over diverse kredietmogelijkheden en om je vervolgens verder te begeleiden bij het indienen van financieringsaanvragen.

Contact

Postbus 1054, 2302 BB LEIDEN

T: 071 57 22 670
M: 06 51 17 18 36 (Atila Akin)
M: 06 48 01 48 01 (Rob Videler)

Email: info@mkbbedrijfskrediet.nl