MKB-Bedrijfskrediet-Logo
Ondernemerskrediet, Geld lenen voor bedrijf

Ondernemerskrediet BIJ MKB Bedrijfskrediet

Ondernemerskrediet is voor startende en bestaande ondernemers in het MKB. Doelstelling is om de MKB ondernemer op een eenvoudige en snelle manier te voorzien van informatie over ondernemerskrediet en verder te helpen met de financieringsaanvraag.

Er zijn veel verschillende redenen om een bedrijfskrediet aan te vragen bij MKB Bedrijfskrediet. Of je nu een slechte periode doormaakt of je voorbereidt om te groeien met je bedrijf.

U vult de MKB Bedrijfskrediet ‘Kredietcheck’ in. Dit doet u door heel eenvoudig en snel een aantal vragen in te vullen. Na het verzenden van uw gegevens, ontvangt u van een van onze kredietspecialisten via mail of telefonisch de informatie welke voor u van toepassing is. Om een advies te geven dat beter is afgestemd is op uw specifieke situatie en het verder helpen met de aanvraag, kan het zijn dat onze specialisten telefonisch contact met u opnemen voor aanvullende informa

Wat is een ondernemerskrediet?

Een ondernemerskrediet is een manier om geld beschikbaar te maken voor uw bedrijf. Aan de hand van jouw bedrijf en behoeften krijg je een kredietruimte.

Je kunt geld opnemen tot een vast limiet zodra u het nodig heeft.
Je bepaalt zelf wanneer je dat doet en hoeveel je opneemt.
Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag.222222

Veelgestelde Vragen over geld lenen voor ondernemerskrediet

Afhankelijk van waar u in wilt investeren, zijn er verschilllende leenproducten. Heeft u een bedrijfskrediet bedrijfslening nodig voor een korte tijd (bijv. 1 jaar) of voor langere tijd (bijv. 5 jaar). Bij het kopen van een bedrijfspand is dit dan max 20 jaar en wordt dit verstrekt door een bedrijfshypotheek.

Als u een bestaande ondernemer bent (langer dan 15 maanden) dan zijn uw jaarcijfers van het afgelopen jaar voldoende. Bestaat u korter dan 1 jaar, dan is een ondernemingsplan nodig voor uw aanvraag, ook hierin kunnen wij u verder begeleiden. Ook bankafschriften kunnen opgevraagd worden.

De adviseurs van MKB Bedrijfskrediet kijken samen naar uw situatie en bepalen wat u nodig heeft, dit moet uiteraard niet meer zijn dan u nodig heeft, maar ook niet te krap om te voorkomen dat u over een tijd weer op zoek moet naar financiele ruimte.

Om onze Kredietcheck uit te voeren is het voldoende om uw inschrijving van de Kamer van Koophandel, samen met uw jaarcijfers van het laatste boekjaar naar ons toe te mailen. Ook bankafschriften in pdf of mt940 format kunnen nodig zijn. Bent u nog niet gestart of bestaat u korter dan een jaar, dan is een ondernemingsplan het uitgangspunt van de krediet check.

Het uitvoeren van de Kredietcheck duurt gemiddeld tussen de 2-3 werkdagen. Hierna is het afhankelijk bij welke kredietverstrekker uw aanvraag wordt ingediend, hoe lang dit kan duren. Maar houd rekening met een doorlooptijd van 2 tot 4 weken. Er zijn partijen die sneller zijn en die de financiering binnen een paar dagen rond hebben.

Het belangrijkste bent u als ondernemer. Als u ons kunt overtuigen, dan kan de kredietverstrekker ook overtuigd worden. Verder helpt het als u niet een negatieve BKR registratie heeft bij het Bureau Kredietregistratie in Tiel. Maar ook als u een negatieve registratie heeft (max 1), kunnen er nog steeds mogelijkheden zijn. Tenslotte een goed onderbouwde aanvraag, hierbij helpen de adiviseurs van MKB Bedrijfskrediet graag mee.

Het uitvoeren van de Krediet Check is geheel kostenloos en vrijblijvend. Als u daarna wilt dat de aanvraag door ons wordt begeleid en ingediend, dan wordt hier in overleg een prijsvoorstel van gemaakt. De rentetarieven bij financiers en de overige kosten (denk aan afsluitkosten) verschillen per financier.

Jazeker! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij door een quick scan te maken van uw situatie en uw cijfers snel bepalen of er mogelijkheden zijn of niet. Dit is geheel gratis. Pas als u verder wilt met het aanvragen van het bedrijfskrediet, bedrijfslening of bedrijfshypotheek, krijgt u van ons een individueel aanbod, welke u eerst dient te bevestigen voordat wij doorgaan.

MKB Bedrijfskrediet gaat naar aanleiding van de opgevraagde documenten speciaal voor u op zoek naar de kredietvestrekker, die het beste bij u past.

Jazeker, dit is precies onze kracht, wij kijken verder dan de traditionele financieringsmogelijkheden bij banken, zo betrekken wij ook online banken, crowdfunding, microkredieten, bedrijfshypotheken speciaal voor het mkb, financiering voor ondernemers vanuit de uitkering of die in financiele problemen zitten e.d.

Een gezonde financiele situatie en een goed onderbouwde aanvaag vormen de basis om in aanmerking te komen voor een bedrijfskrediet of bedrijfslening. Er zijn wel speciale kredieten voor starters vanuit de uitkering, en ondernemers in financieel zwaar weer. Uw adviseur van MKB Bedrijfskrediet kan u hier alles over vertellen.     

De opties bij een negatieve BKR notering worden wel minder, maar het is niet onmogelijk om een bedrijfskrediet af te sluiten, mits u er niet meer heeft dan één achterstandsmelding. Herstelmeldingen zijn sowieso geen belemmering.

Als u meer dan een jaar bestaat, dan zijn de jaarcijfers het uitgangspunt, uw geld zit waarschijnlijk in uw onderneming en daar wordt rekening mee gehouden. Wilt u starten zonder eigen geld, dan kan dat op zich wel, maar dat hangt af van uw bedrijfsplan en investeringsdoel. We zullen elke aanvraag individueel beoordelen om te bepalen of het totale risico aanvaardbaar is zonder eigen kapitaal. Over het algemeen vergroot eigen kapitaal de kans op financiering.

Jazeker! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij door een quick scan te maken van uw situatie en uw cijfers snel bepalen of er mogelijkheden zijn of niet. Dit is geheel gratis. Pas als u verder wilt met het aanvragen van het bedrijfskrediet, bedrijfslening of bedrijfshypotheek, krijgt u van ons een individueel aanbod, welke u eerst dient te bevestigen voordat wij doorgaan.

MKB bedrijfskrediet is een merknaam van Rob Videler en Atila Akin. De website van MKB Bedrijfskrediet bestaat inmiddels 10 bestaat toch langer jaar maar Rob en Atila hebben beiden minimaal 25 jaar ervaring in de branche. Ook staan ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mail ons op info@mkbbedrijfskrediet.nl of bel direct naar
071 57 22 670.

We staan klaar om je te helpen met al je vragen.