MKB-Bedrijfskrediet-Logo
Ondernemerskrediet, Geld lenen voor bedrijf

Ondernemerskrediet BIJ MKB Bedrijfskrediet

Ondernemerskrediet is voor startende en bestaande ondernemers in het MKB. Doelstelling is om de MKB ondernemer op een eenvoudige en snelle manier te voorzien van informatie over ondernemerskrediet en verder te helpen met de financieringsaanvraag.

Er zijn veel verschillende redenen om een bedrijfskrediet aan te vragen bij MKB Bedrijfskrediet. Of je nu een slechte periode doormaakt of je voorbereidt om te groeien met je bedrijf.

U vult de MKB Bedrijfskrediet ‘Kredietcheck’ in. Dit doet u door heel eenvoudig en snel een aantal vragen in te vullen. Na het verzenden van uw gegevens, ontvangt u van een van onze kredietspecialisten via mail of telefonisch de informatie welke voor u van toepassing is. Om een advies te geven dat beter is afgestemd is op uw specifieke situatie en het verder helpen met de aanvraag, kan het zijn dat onze specialisten telefonisch contact met u opnemen voor aanvullende informa

Wat is een ondernemerskrediet?

Een ondernemerskrediet is een manier om geld beschikbaar te maken voor uw bedrijf. Aan de hand van jouw bedrijf en behoeften krijg je een kredietruimte.

Je kunt geld opnemen tot een vast limiet zodra u het nodig heeft.
Je bepaalt zelf wanneer je dat doet en hoeveel je opneemt.
Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag.222222

Kunnen we helpen met jouw ondernemerskrediet?

Mail ons op info@mkbbedrijfskrediet.nl of bel direct naar
071 57 22 670. We staan klaar om je te helpen met al je vragen.