MKB-Bedrijfskrediet-Logo
bedrijfskrediet aanvragen, Hypotheek bedrijfsruimte, Krediet voor bedrijfspand, Bedrijfskrediet-Crossing-Limits, Geld lenen voor startende onderneming

Geld lenen voor startende onderneming

Voor wie?

Een startende onderneming loopt vaak tegen een kredietbehoefte aan. Herkent u één van deze situaties?

 • u vraagt een starterslening of starterskrediet aan bij de bank en u heeft een ondernemingsplan nodig.
 • u wilt een bedrijf overnemen en heeft hier geld voor nodig.
 • voor de aanschaf van voorraad wenst u een starterskrediet.
 • uw bedrijf is pas gestart (<3 jaar) en u wilt nu investeren en doorgroeien.
 • u wilt innoveren en heeft hier geld voor nodig.
 • u wilt starten vanuit een uitkering, wat zijn de financiële mogelijkheden.
 • u bent als starter afgewezen door de bank, wat nu?
 • uw klanten betalen steeds later en u moet alles voorfinancieren.
 • u heeft een BKR-registratie of schulden en kunt als starter geen lening krijgen, hoe nu verder?

Mogelijkheden om Geld te lenen voor startende ondernemingen

Geld lenen voor startende ondernemingen is vaak een moeizaam en spannend proces maar niet bij ons.

Wist u dat er veel mogelijkheden zijn die aan het bovenstaande invullingen kunnen geven. MKB bedrijfskrediet toetst de mogelijkheden aan onder andere:

 • starterskrediet of startersleningen via de bank
 • overheidsregelingen
 • microkrediet
 • crowdfunding
 • particuliere investeerders
 • leverancierskrediet

Veelgestelde Vragen over geld lenen voor startende onderneming

Afhankelijk van waar u in wilt investeren, zijn er verschilllende leenproducten. Heeft u een bedrijfskrediet bedrijfslening nodig voor een korte tijd (bijv. 1 jaar) of voor langere tijd (bijv. 5 jaar). Bij het kopen van een bedrijfspand is dit dan max 20 jaar en wordt dit verstrekt door een bedrijfshypotheek.

De adviseurs van MKB Bedrijfskrediet kijken samen naar uw situatie en bepalen wat u nodig heeft, dit moet uiteraard niet meer zijn dan u nodig heeft, maar ook niet te krap om te voorkomen dat u over een tijd weer op zoek moet naar financiele ruimte.

Jazeker, dit is precies onze kracht, wij kijken verder dan de traditionele financieringsmogelijkheden bij banken, zo betrekken wij ook online banken, crowdfunding, microkredieten, bedrijfshypotheken speciaal voor het mkb, financiering voor ondernemers vanuit de uitkering of die in financiele problemen zitten e.d.

De opties bij een negatieve BKR notering worden wel minder, maar het is niet onmogelijk om een bedrijfskrediet af te sluiten, mits u er niet meer heeft dan één achterstandsmelding. Herstelmeldingen zijn sowieso geen belemmering.

Als u meer dan een jaar bestaat, dan zijn de jaarcijfers het uitgangspunt, uw geld zit waarschijnlijk in uw onderneming en daar wordt rekening mee gehouden. Wilt u starten zonder eigen geld, dan kan dat op zich wel, maar dat hangt af van uw bedrijfsplan en investeringsdoel. We zullen elke aanvraag individueel beoordelen om te bepalen of het totale risico aanvaardbaar is zonder eigen kapitaal. Over het algemeen vergroot eigen kapitaal de kans op financiering.

Jazeker, hiervoor zijn speciale regelingen bij uitkeringsinstanties, waar u ook vaak een ondernemingsplan voor nodig heeft. Het opstellen van een ondernemingsplan is arbeidsintensief maar tegen betaling kunnen wij u hierbij wel helpen.

MKB bedrijfskrediet is een merknaam van Rob Videler en Atila Akin. De website van MKB Bedrijfskrediet bestaat inmiddels 10 bestaat toch langer jaar maar Rob en Atila hebben beiden minimaal 25 jaar ervaring in de branche. Ook staan ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mail ons op info@mkbbedrijfskrediet.nl of bel direct naar
071 57 22 670.

We staan klaar om je te helpen met al je vragen.