MKB-Bedrijfskrediet-Logo
ZZP Krediet, Lening voor ZZP, LENING VOOR BEDRIJF

Lening voor ZZP BIJ MKB Bedrijfskrediet

Als zzp’er in het MKB kan het vinden van de juiste financiering een uitdaging zijn. Gelukkig biedt onze lening voor zzp’ers een eenvoudige en snelle toegang tot informatie over kredietmogelijkheden en ondersteuning bij de financieringsaanvraag. Of je nu extra werkkapitaal nodig hebt of wilt investeren in groei, wij zijn er om je te helpen bij het vinden van de juiste financiering die past bij jouw specifieke situatie.

Onze ‘Kredietcheck’ is een handige tool waarmee je snel en gemakkelijk kunt ontdekken welke kredietopties het beste bij jouw bedrijf passen. Na het invullen van een aantal vragen, ontvang je van een van onze kredietspecialisten per mail of telefonisch informatie over de mogelijkheden die voor jou van toepassing zijn. Onze specialisten kunnen je ook telefonisch contacteren voor aanvullende informatie om je beter te kunnen helpen bij het vinden van de juiste financiering en bij het indienen van de aanvraag.

Of je nu een startende of een ervaren zzp’er bent, er zijn verschillende redenen om een bedrijfskrediet aan te vragen bij onze lening voor zzp’ers. Of je nu tijdelijk extra financiële ruimte nodig hebt om een moeilijke periode door te komen of juist wilt investeren in groei, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de financiering die het beste past bij jouw bedrijf en jouw specifieke situatie.

Kortom, als je op zoek bent naar financieringsoplossingen voor jouw zzp-bedrijf, dan kun je bij onze lening voor zzp’ers terecht voor een eenvoudige en snelle toegang tot informatie over kredietmogelijkheden en ondersteuning bij het vinden van de juiste financiering. Wij zijn er om je te helpen bij het bereiken van jouw zakelijke doelen en succes.

WAT IS een Lening voor ZZP ?

Als zzp’er kan het soms lastig zijn om een lening te krijgen, omdat banken en andere kredietverstrekkers terughoudend kunnen zijn vanwege de mindere zekerheid die zzp’ers bieden. Toch zijn er mogelijkheden voor zzp’ers om een zakelijke lening te krijgen voor hun onderneming.

Bij het aanvragen van een zakelijke lening als zzp’er dien je vaak je bedrijfsplan en financiële gegevens te overleggen om de kredietverstrekker te overtuigen van de levensvatbaarheid van je onderneming. Dit kan bijvoorbeeld door inzicht te geven in je omzet en kosten, je winstprognoses en je huidige financiële situatie. Op basis van deze informatie bepaalt de kredietverstrekker of je in aanmerking komt voor een lening en zo ja, hoeveel je kunt lenen.

Een andere optie voor zzp’ers is factoring. Hierbij verkoop je als zzp’er je facturen aan een factoringmaatschappij, die vervolgens het geld aan je uitbetaalt. Op deze manier krijg je sneller beschikking over je geld en hoef je niet te wachten op betalingen van je opdrachtgevers. Wel betaal je als zzp’er een vergoeding aan de factoringmaatschappij voor hun diensten.

Naast deze opties zijn er nog meer mogelijkheden voor zzp’ers om aan een lening te komen, zoals crowdfunding of microkredieten. Het is wel belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden en kosten van deze leningsopties en te bepalen welke het beste past bij jouw specifieke situatie als zzp’er.

Veelgestelde Vragen over Lening voor ZZP

Afhankelijk van waar u in wilt investeren, zijn er verschilllende leenproducten. Heeft u een bedrijfskrediet bedrijfslening nodig voor een korte tijd (bijv. 1 jaar) of voor langere tijd (bijv. 5 jaar). Bij het kopen van een bedrijfspand is dit dan max 20 jaar en wordt dit verstrekt door een bedrijfshypotheek.

De adviseurs van MKB Bedrijfskrediet kijken samen naar uw situatie en bepalen wat u nodig heeft, dit moet uiteraard niet meer zijn dan u nodig heeft, maar ook niet te krap om te voorkomen dat u over een tijd weer op zoek moet naar financiele ruimte.

Jazeker, dit is precies onze kracht, wij kijken verder dan de traditionele financieringsmogelijkheden bij banken, zo betrekken wij ook online banken, crowdfunding, microkredieten, bedrijfshypotheken speciaal voor het mkb, financiering voor ondernemers vanuit de uitkering of die in financiele problemen zitten e.d.

De opties bij een negatieve BKR notering worden wel minder, maar het is niet onmogelijk om een bedrijfskrediet af te sluiten, mits u er niet meer heeft dan één achterstandsmelding. Herstelmeldingen zijn sowieso geen belemmering.

Als u meer dan een jaar bestaat, dan zijn de jaarcijfers het uitgangspunt, uw geld zit waarschijnlijk in uw onderneming en daar wordt rekening mee gehouden. Wilt u starten zonder eigen geld, dan kan dat op zich wel, maar dat hangt af van uw bedrijfsplan en investeringsdoel. We zullen elke aanvraag individueel beoordelen om te bepalen of het totale risico aanvaardbaar is zonder eigen kapitaal. Over het algemeen vergroot eigen kapitaal de kans op financiering.

Jazeker, hiervoor zijn speciale regelingen bij uitkeringsinstanties, waar u ook vaak een ondernemingsplan voor nodig heeft. Het opstellen van een ondernemingsplan is arbeidsintensief maar tegen betaling kunnen wij u hierbij wel helpen.

MKB bedrijfskrediet is een merknaam van Rob Videler en Atila Akin. De website van MKB Bedrijfskrediet bestaat inmiddels 10 bestaat toch langer jaar maar Rob en Atila hebben beiden minimaal 25 jaar ervaring in de branche. Ook staan ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mail ons op info@mkbbedrijfskrediet.nl of bel direct naar
071 57 22 670.

We staan klaar om je te helpen met al je vragen.