MKB-Bedrijfskrediet-Logo
Ondernemerskrediet, Geld lenen voor bedrijf

Geld lenen voor bedrijf bij MKB BEDRIJFSKREDIET

Geld lenen voor wie?

Een gevestigd bedrijf kan behoefte hebben aan een (extra) krediet of lening. Herkent u één van deze situaties?

 • u heeft een nieuw idee en zoekt een krediet of lening hiervoor?
 • u wilt een bedrijf overnemen en heeft hier geld voor nodig?
 • uw debiteuren betalen steeds later en u komt hierdoor in de betalingsproblemen?
 • uw bedrijf heeft extra klanten nodig en uw heeft hiervoor een financiering nodig?
 • u wilt innoveren en heeft hier geld voor nodig?

Mogelijkheden om Geld te lenen voor je bedrijf

Wist u dat er veel mogelijkheden zijn die aan het bovenstaande invullingen kunnen geven. MKB Bedrijfskrediet toetst de mogelijkheden aan o.a.

 • bancair krediet
 • overheidsregelingen
 • microkrediet
 • crowdfunding
 • particuliere investeerders
 • leverancierskrediet
 • leasing

Veelgestelde Vragen over geld lenen voor Bedrijfspanden

Afhankelijk van waar u in wilt investeren, zijn er verschilllende leenproducten. Heeft u een bedrijfskrediet bedrijfslening nodig voor een korte tijd (bijv. 1 jaar) of voor langere tijd (bijv. 5 jaar). Bij het kopen van een bedrijfspand is dit dan max 20 jaar en wordt dit verstrekt door een bedrijfshypotheek.

De adviseurs van MKB Bedrijfskrediet kijken samen naar uw situatie en bepalen wat u nodig heeft, dit moet uiteraard niet meer zijn dan u nodig heeft, maar ook niet te krap om te voorkomen dat u over een tijd weer op zoek moet naar financiele ruimte.

Jazeker, dit is precies onze kracht, wij kijken verder dan de traditionele financieringsmogelijkheden bij banken, zo betrekken wij ook online banken, crowdfunding, microkredieten, bedrijfshypotheken speciaal voor het mkb, financiering voor ondernemers vanuit de uitkering of die in financiele problemen zitten e.d.

De opties bij een negatieve BKR notering worden wel minder, maar het is niet onmogelijk om een bedrijfskrediet af te sluiten, mits u er niet meer heeft dan één achterstandsmelding. Herstelmeldingen zijn sowieso geen belemmering.

Als u meer dan een jaar bestaat, dan zijn de jaarcijfers het uitgangspunt, uw geld zit waarschijnlijk in uw onderneming en daar wordt rekening mee gehouden. Wilt u starten zonder eigen geld, dan kan dat op zich wel, maar dat hangt af van uw bedrijfsplan en investeringsdoel. We zullen elke aanvraag individueel beoordelen om te bepalen of het totale risico aanvaardbaar is zonder eigen kapitaal. Over het algemeen vergroot eigen kapitaal de kans op financiering.

Jazeker, hiervoor zijn speciale regelingen bij uitkeringsinstanties, waar u ook vaak een ondernemingsplan voor nodig heeft. Het opstellen van een ondernemingsplan is arbeidsintensief maar tegen betaling kunnen wij u hierbij wel helpen.

MKB bedrijfskrediet is een merknaam van Rob Videler en Atila Akin. De website van MKB Bedrijfskrediet bestaat inmiddels 10 bestaat toch langer jaar maar Rob en Atila hebben beiden minimaal 25 jaar ervaring in de branche. Ook staan ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mail ons op info@mkbbedrijfskrediet.nl of bel direct naar
071 57 22 670.

We staan klaar om je te helpen met al je vragen.